DMCA*ενδέχεται ορισμένες πληροφορίες να μην είναι ακόμα απόλυτα σε ισχύ ή απολύτως λειτουργικές, η ιστοσελίδα βρίσκεται υπό εργασίες αναβαθμίσεων…

Πολιτική αφαίρεσης οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Εμείς στο Gamato λαμβάνουμε τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας πολύ σοβαρά και είμαστε δεσμευμένοι να εκπληρώσουμε τις ανάγκες των ιδιοκτητών του περιεχομένου. Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Gamato είναι μια απλή μηχανή αναζήτησης των βίντεο που είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία ποικιλία από δικτυακούς τόπους τρίτων.

Τα βίντεο που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες τρίτων είναι υπεύθυνα των εν λόγω τόπων και όχι της ιστοσελίδας αυτής. Δεν έχουμε καμία γνώση του κατά πόσον το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις ιστοσελίδες τρίτων είναι ή δεν είναι εξουσιοδοτημένο από τον ιδιοκτήτη του περιεχομένου, όπως αυτό είναι ένα θέμα μεταξύ της θέσης υποδοχής και του ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Το Gamato δεν φιλοξενεί οποιοδήποτε περιεχόμενο στους διακομιστές ή το δίκτυο του.

Το Gamato είναι μια ιστοσελίδα που βοηθά και ως εκ τούτου ιδιοκτήτες περιεχομένου μπορούν να χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο DMCA για να ζητήσουν την αφαίρεση των συνδέσεων με τα βίντεο που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τα πνευματικά τους δικαιώματα.

Οι ιδιοκτήτες περιεχομένου πρέπει να καταλάβουν ότι, ζητώντας ένα σύνδεσμο να αφαιρεθεί από το Gamato δεν θα αφαιρεθεί από την πραγματική πηγή που είναι ιστοσελίδες τρίτων. Οι ιδιοκτήτες περιεχομένου πρέπει να επικοινωνήσουν με την ιστοσελίδα φιλοξενίας του βίντεο και οι ίδιοι να ζητήσουν τη διαγραφή του πιστοποιώντας την ταυτότητα του κατόχου ιδιοκτησίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το Gamato είναι ένα πολύπλοκο σύστημα με αυτόματα ευρετήρια, ρομποτικά script και προσθήκες χρηστών προς το ευρετήριο του. Είναι απολύτως πιθανό ότι μπορεί να προσθέσουμε στο ευρετήριο ένα βίντεο που έχει αφαιρεθεί στο παρελθόν και που φιλοξενείται σε μια διαφορετική διεύθυνση URL ή διαφορετική υπηρεσία φιλοξενίας. Αν συμβεί αυτό παρακαλούμε ενημερώστε μας σύμφωνα με το πρωτόκολλο DMCA και θα αντιμετωπίσουμε το ζήτημα.

Παρακαλούμε μην στέλνετε αιτήσεις DMCA ζητώντας ολόκληρα κανάλια, κατηγορίες ή σειρές να αφαιρεθούν. Ενδέχεται αυτά τα αιτήματα να καθυστερήσουν σημαντικά ώστε να ελεγχθούν από τον εκάστοτε πάροχο, η καταγγελία σας θα πρέπει να αναφέρεται για ένα σύνδεσμο που πρέπει να αφαιρεθεί προσκολλώντας τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης του δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Το Gamato είναι απολύτως νόμιμο και περιέχει πληροφορίες με ασύγχρονη βάση δεδομένων (API) μέσω τρίτων (TMDb, IMDb, Youtube, WikiPedia κ.α) καθώς και συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους στο Διαδίκτυο. Δεν φιλοξενεί ή έχει ανεβάσει οποιοδήποτε βίντεο, ταινίες, αρχεία πολυμέσων (avi, mov, flv, mpg, mpeg, divx, dvd rip, mp3, mp4, torrent, iPod, PSP) στους διακομιστές του, το Gamato δεν ευθύνεται για την ακρίβεια, τη συμμόρφωση, τα πνευματικά δικαιώματα, τη νομιμότητα, την κοσμιότητα, ή οποιαδήποτε άλλη πτυχή του περιεχομένου των άλλων συνδεδεμένων ιστότοπων. Εάν έχετε οποιαδήποτε νομικά θέματα προς αναφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάλληλο αρχείο πολυμέσων και τους ιδιοκτήτες / hosters της υπηρεσίας αυτής στον εκάστοτε πάροχο της υπηρεσίας αυτής.

Παρακαλώ επιτρέψτε 1-2 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της καταγγελίας σας από τον εκάστοτε πάροχο. Σημειώστε ότι στέλνοντας την καταγγελία σας σε τρίτους φορείς, όπως στην υπηρεσία παροχής Internet μας δεν θα επισπεύσει το αίτημα σας και μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερημένη αντίδραση λόγω ότι η καταγγελία δεν έχει κατατεθεί σωστά.

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας;

Ξεκινήστε ζωντανή συνομιλία
Describe your issue

What is prompting your chat with us today?

Are you a Member of Gamato?

Η συνομιλία δεν είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή.