Φιλμογραφία: Sven Nordin

Sven Nordin

Λυπούμαστε, δεν διαθέτουμε βιογραφία μεταφρασμένη στα Ελληνικά ακόμα.


Γεννήθηκε στις:
Feb 6, 1957 In Oslo - Norway
Συντελεστής σε:
30 ταινίες και σειρές
Πρώτη εμφάνιση:
Στη Seires The Last Place on Earth 1985-02-18
Τελευταία παραγωγή:
Στη Seires Wisting 2019-04-11

Δημοφιλής για...

Φιλμογραφία

ΕΙΚΟΝΑ ΤΙΤΛΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ
Wisting (2019) Wisting Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Αστυνομική | Δράμα| William Wisting 2019-04-11
Valkyrien (2017) Valkyrien Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Αστυνομική | Δράμα| Ravn 2017-01-01
Den allvarsamma leken (2016) Den allvarsamma leken Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα| Markus Roslin 2016-09-09
Burnout 2 (2016) Burnout 2 Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Κωμωδία | Δράση| Doffen 2016-10-12
Blå Ögon (2014) Blå Ögon Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα | War & Politics| Gunnar Elvestad 2014-11-30
Borning (2014) Borning Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράση | Κωμωδία| Doffen 2014-08-24
Gentlemen (2014) Gentlemen Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Θρίλερ | Δράμα | Ρομαντική| Förläggare Franzén 2014-12-05
Lilyhammer (2012) Lilyhammer Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα | Κωμωδία | Αστυνομική| Julius Backe 2012-01-25
An Enemy to Die For (2012) An Enemy to Die For Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Ιστορική | Θρίλερ| Captain 2012-03-16
Zwei Leben (2012) Zwei Leben Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα | Θρίλερ| Bjarte 2012-10-19
Call Girl (2012) Call Girl Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Θρίλερ | Δράμα| Glenn 2012-11-09
Sønner av Norge (2011) Sønner av Norge Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα| Magnus 2011-09-08
Shameless (2010) Shameless Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα| Førstebetjent Ahlsen 2010-10-01
Skavlan (2009) Skavlan Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Talk| Guest 2009-01-16
The Accident (2009) The Accident Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράση | Θρίλερ| Espen 2009-08-23
Gatas Gynt (2008) Gatas Gynt Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα | Dialogtrener 2008-03-21
Ole Bull - Himmelstormeren (2006) Ole Bull - Himmelstormeren Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα | Storyteller 2006-10-27
Deadline Torp (2005) Deadline Torp Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα | Per Kristian Hoveng 2005-01-13
Elsk meg i morgen (2005) Elsk meg i morgen Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Κωμωδία| Kjell Bjarne 2005-09-23
Hos Martin (2004) Hos Martin Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Κωμωδία| Martin Amundsen 2004-01-06
Mamma pappa barn (2003) Mamma pappa barn Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα | Ρομαντική| Ivar 2003-10-31
I Am Dina (2002) I Am Dina Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα| Prison Gov. 2002-03-08
The Sea (2002) The Sea Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα | Κωμωδία| Morten 2002-09-13
Folk flest bor i Kina (2002) Folk flest bor i Kina Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Κωμωδία | Δράμα| Marius (segment "Dressmann") 2002-06-07
Elling (2001) Elling Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Κωμωδία | Δράμα| Kjell Bjarne 2001-03-16
Tusenårsfesten (1999) Tusenårsfesten Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα | Nils Svendsen 1999-12-01
Mot i brøstet (1993) Mot i brøstet Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Κωμωδία| Nils Svendsen 1993-01-22
Smykketyven (1990) Smykketyven Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα| Legen 1990-08-30
Over grensen (1987) Over grensen Ταινία | Μη διαθέσιμη ακόμα Αστυνομική | Δράμα| Vitne Jensen 1987-02-01
The Last Place on Earth (1985) The Last Place on Earth Σειρά | Μη διαθέσιμη ακόμα Δράμα| Gran 1985-02-18