Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ (2017)

Τίτλος Παραγωγής: Alias J.J.  |  Μεταφρασμένος Τίτλος: Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον JJ (Τζέι Τζέι), υπαρχηγό και δεξί χέρι του διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, καθώς και μοναδικού επιζώντα του καρτέλ Μεντεγίν. Η αρχή του τέλους για τον Εσκομπάρ έρχεται, όταν ο JJ (Τζέι Τζέι) αποφασίζει να παραδοθεί. Μέσα στη φυλακή πρέπει να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του και να κάνει τα πάντα όχι μόνο για να επιβιώσει αλλά και για να αποκτήσει ξανά το κύρος του αρχηγού, του βασιλιά των ναρκωτικών που τον τρέμουν όλοι, ακόμα και μέσα στη φυλακή. Τα γυρίσματα της σειράς, που βασίζεται στο βιβλίο του Τζον Τζάιρο Βελάσκεζ, «Επιβιώνοντας από τον Πάμπλο Εσκομπάρ: “Ποπάι” ο Δολοφόνος, 23 χρόνια και 3 μήνες στη φυλακή», έγιναν στην Κολομβία (Μπογκοτά, Μεντεγίν, Κάλι κ.ά.).

  • Προβολές: 2065
  • Κυκλοφορία: 2017-02-08
  • Χώρα: CO
  • Γλώσσα: Es
  • Διάρκεια: 45 λεπτά
Η σειρά μετά τον εσκομπάρ: κωδικό όνομα jj δεν είναι διαθέσιμη για προβολή αυτή τη στιγμή. Συνδεθείτε για να την προσθέσετε στη λίστα σας για παρακολουθήση αργότερα.
Εικόνα της σειράς Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ Εικόνα της σειράς Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ Εικόνα της σειράς Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ Εικόνα της σειράς Μετά τον Εσκομπάρ: Κωδικό όνομα JJ

Juan Pablo Urrego


Στον ρόλο:
J.J.

Natasha Klauss


Στον ρόλο:
Ana María Solozábal

Elkin Díaz


Στον ρόλο:
Abel Mahecha

Toto Vega


Στον ρόλο:
Iván Darío Urrego

Ramsés Ramos


Στον ρόλο:
Tulio Galeno

Nicole Santamaría


Στον ρόλο:
Alexandra Restrepo de Velásquez

Nelson Camayo


Στον ρόλο:
Clemente Díaz (Director de la Cárcel)

Amparo Grisales


Στον ρόλο:
Mónica Machado (abogada de JJ)